sábado, 23 de noviembre de 2013

MOSTRA VIVA DE CINE DEL MEDITERRANI

 ConcilyarteConcilyarte uneix poesia i cinema

Els integrants de Concilyarte varen oferir en el seu espectacle a la sala Matilde Salvador de la Nau, una completa posada en escena en un recital de poesia sobre cinema. Després de la projecció d’un vídeo d’imatges sobre la trajectòria del grup, poetes de primera fila van recitar els seus versos intercalant actuacions musicals en viu.
L’escriptora Gloria de Frutos va ser l’encarregada de conduir la gala i de presentar a cada un dels participants . La seva espontaneïtat i frescor va despertar l’interès del públic. Entre les brillants plomes amb què compta Concilyarte es trobaven:María José Pastor, Pilar Verdú, Rafa Correcher, Joan Pau Zapater, Gregorio Muelas, Juan Ramón Barat, Anastasia Kontratevidi, Heberto De Sysmo, Sara Juárez i Mila Villanueva.
Algunes de les pel·lícules homenatjades pels artistes van ser: Esplendor en la hierba, Nostalgia, El lado oscuro del corazón o Mar adentro i per això van utilitzar textos que apareixen en les pel·lícules o poemes compostos sobre elles pels mateixos autors, a més de fer gala de versions dels poemes en diferents idiomes el que va motivar l’ovació del públic.
Per si fos poc, la cantant Isabel Doceda -literalment en estat de gràcia -i el pianista Vicente Requena -el seu magnífic acompanyant -integrants del grup valencià Enclavedeblog.com van deixar bocabadats els presents al interpretar cançons mítiques de la cinematografia com : Moon River, Tal como  éramos, La vie en rose i Piensa en mi, amb una elegància i perfecció sonora d’altíssim nivell.
Sens dubte Concilyarte està guanyant-se un lloc de privilegi en el panorama cultural valencià, l’elevada categoria dels escriptors i artistes que la formen així com l’esplendor de les seues propostes no deixa indiferent a ningú i es postula ja com una de les associacions candidates a conformar el millor futur literari de València .
( TodoLiteratura.es )

No hay comentarios:

Publicar un comentario